Pedicure


 • Pedicure Monique Groffen

  Wat kan een pedicure voor u betekenen?
  Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met allerlei voetproblemen. Tijdens een standaard behandeling worden de nagels geknipt en de nagelomgeving verzorgd, verdikte en of schimmelnagels behandeld, overtollig eelt en, indien aanwezig, likdoorns verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een voetcrème voor de voeten.
  De eerste keer dat u komt voor een behandeling wordt er een voetonderzoek gedaan voor dat de behandeling plaatsvindt. Deze (medische) gegevens worden genoteerd, uw voeten worden onderzocht en in kaart gebracht.
  De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer over huidverzorging, schoeisel en persoonlijke hygiëne.

  Gespecialiseerd pedicure
  Monique Groffen is een gespecialiseerd pedicure wat betekend dat zij na haar opleiding de bijscholing 'voetverzorging bij diabetici' heeft gedaan. De pedicure werkt dan volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer zij de cliënt door moet sturen naar een andere discipline. Regelmatig vindt er bijscholing plaats om deze kennis actueel te houden. Monique is lid van de brancheorganisatie ProVoet en geregistreerd bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

  Diabetes Mellitus
  Iemand met diabetes Mellitus dient 1x per jaar door de praktijkondersteuner of diabetesverpleegkundige gescreend te worden volgens een vast protocol. Als daar uit blijkt dat er enig risico is op voetproblematiek dan wordt u doorverwezen naar de podotherapeut voor verder onderzoek. Naar aanleiding van de uitslag hiervan krijgt u advies voor verdere behandeling en wordt een individueel behandelplan opgesteld waaruit de medisch noodzakelijke voetzorg blijkt. De behandelend gespecialiseerde pedicure wordt hiervan in kennis gesteld. Deze medisch noodzakelijke voetzorg wordt vanuit de basisverzekering vergoed door de zorgverzekeraar. Monique Groffen werkt samen met verschillende podotherapeuten.

  • Pedicure

   Openingstijden

   Pedicure Monique Groffen is elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur aanwezig in Medisch Centrum de Grebbe waar u na een telefonische afspraak terecht kunt voor een behandeling.

   Daarnaast kunt u voor een afspraak ook terecht van maandag tot en met donderdag in haar praktijk op de Bergse Plaat.
  • Pedicure

   Contact

   Telefoon: 06-43972770
   email: moniquegroffen@gmail.com